Home           Ce este un hub          Cum fac un hub           Huburi romanesti         Top huburi         Soft huburi         Huburi straine        Link-uri
 

                                                              CE ESTE UN HUB 


         HUB-ul este o “adresă” la care se conectează utilizatorii ce folosesc un client Direct Connection ( program compatibil DC++ ).
 
       In timp DC-ul a devenit cea mai folosită metoda de file sharing deoarece dă posibilitatea utilizatorilor să descarce fisiere unii de la altii si in acelasi timp să si discute pe chat sau in privat. Transferurile au loc direct intre clientii huburilor si nu sunt influentate de huburi .
 
       In primul rând trebuie să downloadezi si sa instalezi un client DC să aveti posibilitatea de-a avea acces pe unul dintre huburi.
        Cel mai usor mod de a va conecta la unul din huburi este să adăugati la clientul dumneavoastra o listă de huburi publice si să dati dublu clic pe una din adresele care vor apare in acea listă de huburi.
        Adăugati la Settings - Downloads - Public Hubs List o adresa de huburi publice dupa care trebuie doar sa deschideti fereastra Public Hubs(CTRL+P) si să dati Refresh.
        Adresa noastra de huburi este verificata saptamanal si cuprinde cele mai mari huburi romanesti :
                                          
http://www.hub-uri.ro/huburi.config